Testimoniale

Testimoniale

Sunt foarte multumita de produsele comandate.
Voi mai cumpara si voi recomanda si altora 

Lupescu Manuela

Cele mai minunate produse cu cel mai bun material pot fi găsite la Casa Deluxe!❤️❤️Sunt incantata maxim de produsele acestora!

Găiceanu Ruxandra

Sunt foarte serioși! ❤️Casa Deluxe a dat întotdeauna dovada de seriozitate ! Material este nemaipomenit de calitativ! Mereu m-au ajutat in găsirea lenjeriei perfecte pentru camera mea ! ❤️

Popa Maria

Superbe produsele! Livrarea se face foarte repede! Sunt foarte incantata de material! Nu as da pentru nimic in lume produsele Casa Deluxe ! ❤️

Irina Lizeanu

Ador maxim sa folosesc produsele Casa Deluxe!

Palon Marisa

Sunt foarte multumita de produsele acestea! Am cumpărat de câteva ori, se simte diferența dintre ce foloseam înainte și ce folosesc acum!!

Giulia Agapie

Recomand cu încredere! Produsele au fost conform așteptărilor mele! Acestea sunt și foarte calitative!

Neacșu Marina

Sunt extrem de multumita! Am așteptat cu nerăbdare sa încerc produsele pe care le-am comandat! Au ajuns chiar foarte repede!

Maria Sara

Foarte calitative produsele acestora! Sunt foarte promti, produsele sunt exact ca in poze !!

Ioniță Adela

Excelente produsele! Livrarea se face foarte repede,a doua zi chiar! Am achizițonat câteva produse minunate și a fost cea mai buna alegere! Recomand!

Scarlat Ioana

Cei de la Casa Deluxe au dat dovada de maxima seriozitate! Eram in cautare de cadouri pentru craciun, iar Casa Deluxe mi-a oferit solutia imediata. Anul acesta am ce pune sub brad !

Alexandru Mihai

O gama foarte vasta de produse ! Sunt sigur ca produsele din cadrul magazinului pot satisface cu usurinta preferintele fiecarei persoane. Pot alege de la culori vii, modele pentru copii, pana la culori inchise, elegante. Fabulos !

Alexandru Paun

Produsele sunt minunate! Materialul este super ! Produsele au ajuns imediat iar compania a dat dovada de multa seriozitate. Recomand cu incredere ! 

Ivan Alisia

Sunt foarte incantata! Sunt foarte seriosi iar produsele ajung intr-un timp foarte scurt!

popa claudia

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!