Testimoniale

Testimoniale

Cele mai minunate produse cu cel mai bun material pot fi găsite la Casa Deluxe!❤️❤️Sunt incantata maxim de produsele acestora!
Ruxandra

Ruxandra Găiceanu

Sunt foarte serioși! ❤️Casa Deluxe a dat întotdeauna dovada de seriozitate ! Material este nemaipomenit de calitativ! Mereu m-au ajutat in găsirea lenjeriei perfecte pentru camera mea ! ❤️
Maria

Maria Popa

Superbe produsele! Livrarea se face foarte repede! Sunt foarte incantata de material! Nu as da pentru nimic in lume produsele Casa Deluxe ! ❤️
Lizeanu

Lizeanu Irina

Ador maxim sa folosesc produsele Casa Deluxe!
Marisa

Marisa Palon

Sunt foarte multumita de produsele acestea! Am cumpărat de câteva ori, se simte diferența dintre ce foloseam înainte și ce folosesc acum!!
Agapie

Agapie Giulia

Recomand cu încredere! Produsele au fost conform așteptărilor mele! Acestea sunt și foarte calitative!
Marina

Marina Neacșu

Sunt extrem de multumita! Am așteptat cu nerăbdare sa încerc produsele pe care le-am comandat! Au ajuns chiar foarte repede!
Sara

Sara Maria

Foarte calitative produsele acestora! Sunt foarte promti, produsele sunt exact ca in poze !!
Adela

Adela Ioniță

Excelente produsele! Livrarea se face foarte repede,a doua zi chiar! Am achizițonat câteva produse minunate și a fost cea mai buna alegere! Recomand!
Ioana

Ioana Scarlat

Cei de la Casa Deluxe au dat dovada de maxima seriozitate! Eram in cautare de cadouri pentru craciun, iar Casa Deluxe mi-a oferit solutia imediata. Anul acesta am ce pune sub brad !
Mihai

Mihai Alexandru

O gama foarte vasta de produse ! Sunt sigur ca produsele din cadrul magazinului pot satisface cu usurinta preferintele fiecarei persoane. Pot alege de la culori vii, modele pentru copii, pana la culori inchise, elegante. Fabulos !
Paun

Paun Alexandru

Produsele sunt minunate! Materialul este super ! Produsele au ajuns imediat iar compania a dat dovada de multa seriozitate. Recomand cu incredere ! 
Alisia

Alisia Ivan

Sunt foarte incantata! Sunt foarte seriosi iar produsele ajung intr-un timp foarte scurt!
claudia

claudia popa

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!